Høgås Sør: Tett på naturen

For mobilversjon: Klikk bildet for å åpne galleri. 

Besøker du Jarle Moland og hans kone Rine i deres nye bolig i Høgås Sør, vil du bli møtt av en lun og stilig atmosfære. Sammen med en av Notoddens beste beliggenheter, er det her rom for avslapning og hygge.

Friluftsliv som nabo

Med naturen tett på, kan Jarle og hunden gjøre det de liker aller best: Gå turer i skog og mark.

– Så er det fantastisk å komme hjem igjen til den utrolige utsikten over Heddalsvannet, ned mot byen, og fjellene. Den nytes på verandaen stadig vekk.

– Vi har bodd i Høgås i 30 år, og liker oss godt i denne delen av Notodden. Nå ser det ut til at vi blir her i mange år til. Da vi så tilbudet om Høgås Sør, måtte vi slå til. Mot slutten av første kvartal flyttet vi 500 m unna vår forrige bolig, forteller Jarle.

 

Mulighet til å sette sitt eget preg

Du har kanskje lest om de andre beboerne som også har flyttet inn i Høgås Sør. Alle har satt sine preg på egen bolig. Jarle og Rine er ingen unntak.

– Vi fikk mange valgmuligheter i prosessen. Innenfor visse normer, fikk vi gjøre nesten akkurat som vi ville! Folka bak prosjektet har hjulpet oss å realisere boligdrømmen.

– Friheten og valgmulighetene har gjort at vi blant annet har bygget ut noe både på bolig og veranda. Vi har malt alt, valgt fliser, kjøkken, gulv, med mer. Vi trives utrolig godt!

Lite vedlikehold gir mer overskudd

– Hele prosessen har gått fint, og alt har gått etter tida! Det er godt når man gleder seg til å flytte inn i ny bolig. Håndverkere og kontaktpersoner fra de ulike firmaene har vært veldig trivelige.

– Nå har vi gleden av å tilbringe dagene i en enebolig hvor alt er i skinnende orden, og vi slipper vedlikehold. Samtidig, som en del av borettslag, slipper vi også en rekke annet vedlikehold i området rundt.  Rimeligere strømregning er også et pluss!

Dette er Høgås Sør

Jarle understreker at utbyggerne Tele Feltutvikling AS, Tuddal Byggetjeneste AS  og Flis og Murmester AS virkelig har lykkes med sitt fokus på:
– Beliggenhet og utsikt
– Bokvalitet og utførelse
– Trygg investering

 

Neste: Vrådalsgate – Utsikt og nært sentrum

Hold øynene åpne for flotte boliger i Vrådalsgate – Kommer i salg rundt Sankthans!