Høgås Sør: Moderne i klassiske omgivelser

For mobilversjon: Klikk bildet for å åpne galleri. 

Marit Velta og mannen Halvor har bodd i Høgås i 40 år. I det samme huset ønsket de å bo mange år til – Trodde de. Da de fikk høre om Høgås Sør og områdets beliggenhet og byggeplaner, endret planene seg. Nå er de fornøyde eiere av splitter ny bolig i solrike omgivelser. 

Moderne i klassiske omgivelser

Paret forlater en enebolig fra 80-tallet. Å flytte inn i 2022, med en praktfull beliggenhet, har falt paret i smak. Som natt og dag, forteller Marit.

– Vi kunne legge bekymringer og vedlikehold bak oss når vi flyttet inn her. Alt er splitter nytt og moderne. Oppussing? Nei, det trenger vi ikke å tenke på på mange år.

– Eneboligen er i moderne stil, og vi likte veldig godt formen på både husene og borettslaget generelt. Under borettslaget slipper vi også å tenke på utvendig vedlikehold.

Fred og ro

– Vi elsker ro og fred – det er det virkelig her. Her hører du fuggelen når du legger deg om kvelden og står opp om morgenen.

– Innsyn fra naboen får du heller ikke. Her får du en åpen følelse, tett på naturen. Og for ikke å snakke om den praktfulle utsikten mot fjellene, Heddalsvannet og Notodden sentrum. Den nytes inne i stuen året rundt, og på terrassen når solen er tilstede fra dag til kveld.

Sorte detaljer for et stilig uttrykk

– Vår nye enebolig ble som et åpent lerret, klart for at vi skulle sette preg med farger. Under prosessen oppgraderte vi kjøkken og bad, og fjernet ett av soverom mot større stue. Samtidig har vi valgt alt av farger med sorte detaljer, vinduer og dører.

– Vi trives utrolig godt i vår nye enebolig. Det har blitt utført meget godt!

Råd fra Marit: Lytt til fagfolk!

Tele Feltutvikling, Tuddal Byggtjeneste og Flis og Murmester streber etter gode samarbeid med beboerne. Dette sier Marit seg enig i.

 

– Vi har vært en aktiv del av planlegging og gjennom hele prosessen. At vi har rådført oss med fagfolk hele veien har gjort at vi har fått gode løsninger etter våre behov og ønsker.

– Vi er bare super-happy i vår nye enebolig!

Dette er Høgås Sør

Marit understreker at utbyggerne Tele Feltutvikling AS, Tuddal Byggetjeneste AS  og Flis og Murmester AS virkelig har lykkes med sitt fokus på:
– Beliggenhet og utsikt
– Bokvalitet og utførelse
– Trygg investering

 

Neste: Vrådalsgate – Utsikt og nært sentrum

Hold øynene åpne for flotte boliger i Vrådalsgate – Kommer i salg rundt Sankthans!