Høgås Sør: Mer tid til musikken og det vi vil

Utsikten her er bare helt magisk. Den liker vi aller best. Å sitte med en kaffekopp og bare være i nuet, -å se utover hele byen, vannet og fjellene, da finner vi roen. For ikke å snakke om solnedgangen!

Vi flyttet fra 250 kvadrat til 110, og vi nyter det! Etter ungene flyttet ut trengte vi ikke så mye plass.
Det er deilig med mindre plass. Å slippe å tenke på utvendig vedlikehold, strøing og snømåking gjør hverdagen mer lettvint. Vi hadde 3 stuer, flere soverom, 2 bad og stor vinterhage. Etter vår mening er det bortkastet tid å vaske og gnikke på huset. Nå bruke vi heller frititiden vår på musikk og det vi vil. Nå får vi mye mer tid til å øve.

Annette spiller i bandet Heitra: Les mer om bandet og musikken her

 

Tilfeldig av det ble her

Det var helt tilfeldig at vi havnet i Høgås. En kveld satt vi og så på så på nettet. Da så vi dette prosjektet, Høgås Sør. Vi ville har mer tid til musikk og hobbyer. Da vi så utsikten, ble vi helt lamslåtte. Magefølelsen fortalte oss at her kommer vi til å trives!

 

Hjem igjen til Notodden og utsikten

21 år bodde de på Hjuksebø. En husbrann gjorde til at de aldri ble komfortable med det nye huset de bygget opp på branntomten. Anette vokste opp på Toppen, mannen i Valdres. Fra sitt nye hjem i Høgås Sør ser Annette nå ned på huset til bestemoren. Her er det nesten som å komme tilbake -til Toppen og bestemor.

Stillheten og turterreng

Vi trodde det skulle være mer støy her, men det er veldig rolig og stille. Deilig er det! Å komme litt opp i høyden og få luft, gir deg en spesiell ro.

 

Turterrenget har vi rett utenfor døren. Her kan du gå rett inn i skogen. Vi har hund og går mye turer. Å, det er så stille og rolig her. Kan ikke få sagt nok for mye vi nyter det!

 

Et godt gjennomført prosjekt

Hele byggeprosessen har gått veldig bra. Alle har vært så imøtekommende. Det er veldig koselige folk og de er lette å spørre. Vi er veldig fornøyde! Helhetlig har dette vært et veldig god prosjekt og vi har følt oss ivaretatt og lyttet til. Tele Feltutvikling, Tuddal Byggtjeneste og Murmester har passet godt på oss.

 

De som har jobbet på spreng her døgnet rundt for oss – fy søren vi er imponerte! De er så blide og hyggelige. Olaf, i Tuddal Byggtjeneste, har vært helt enestående. Han er en tålmodig mann.

 

Tips til deg som vurderer å flytte til et tilsvarende prosjekt:

Vi mener det er viktig at du velger et prosjekt du føler for, som gir deg en god magefølelse.

 

Flytter du fra et større hus så må du kvitte deg med mange ting. Du trenger egentlig ikke mer plass, du har det du trenger. Samfunnet er veldig materialistisk. Vi liker å ha det fint rundt oss, men vi trenger ikke å ha mange ting. Vi tror flere ønsker seg mer tid.

 

Vi opplevde husbrann. Alt gikk opp i røyk på kort tid. Da får du et annet perspektiv på det materiellet. Ting betyr ingenting. Velg deg heller ut få gode ting, som er nyttig og gir mening for deg.

 

Hilsen fornøyde beboere i Høgås Sør, Annette og Trygve Strande.

Dette er Høgås Sør

Beboerne understreker at utbyggerne Tele Feltutvikling AS, Tuddal Byggetjeneste AS  og Flis og Murmester AS virkelig har lykkes med sitt fokus på:
– Beliggenhet og utsikt
– Bokvalitet og utførelse
– Trygg investering

 

Vrådalsgate

Rundt Sankthans kommer Vrådalsgate for salg. Følg med!