Høgås Sør: Lite vedlikehold gir rom for våre hobbyer

For mobilversjon: Klikk bildet for å åpne galleri. 

31. mars kunne Berit Eckholdt og mannen, Ove, ønske seg selv velkommen hjem i splitter ny enebolig med plassering Høgås Sør. Solfylte dager med slående utsikt ventet etter å ha bodd 52 år på andre siden av Tinnelva. 

Lite vedlikehold = Mer tid til hverdagen

Tele Feltutvikling, Tuddal Byggtjeneste og Flis og Murmester har stått for dette flotte prosjektet – Høgås Sør. Da Berit og Ove først fikk høre om prosjektet, måtte de hoppe på muligheten.

– Når våre 3 barn hadde flyttet ut, tenkte vi oss nøye om etter noe nytt. Vi hadde et veldig stort hus, og syntes det er gøy å ha noe å «tomle» med ute. Derfor avskrev vi tanken om leilighet. Samtidig ønsket vi ikke et veldig stort hus. Derfor er denne eneboligen helt perfekt.

– Det beste ved å flytte inn i en slik enebolig er at vi slipper å pusse opp på mange år. Nå kan vi nyte hverdagene og bruke tiden på annet enn oppussing, sier en fornøyd Berit som elsker fjellturer.

Mannen, Ove, har endelig fått drømmen i oppfyllelse; Et rom dedikert til sin hobby – modellfly.

Beliggenheten gir sjelero

– Beliggenheten var en viktig faktor når vi skulle se etter et nytt sted å bo. Her falt vi pladask. Den slående utsikten over alle fjella og sol hele dagen er noe vi har glede av hver dag.

– Området her er rolig og åpent. Vi kan trekke oss tilbake og nyte hverdagene i flotte omgivelser. Samtidig har flere i vår alder flyttet hit. Det er med andre ord veldig trivelig borettslag.

 

En aktiv part i byggeprosessen

Fordelen med å komme inn tidlig i et slikt prosjekt, er at du kan være med å velge og påvirke hvordan hjemmet ditt skal bli. Berit kan fornøyd fortelle om en fin byggeprosess med hyggelige og dyktige fagfolk.

– Alt innvendig kunne vi være med å bestemme. Her var det utrolig mange muligheter. Vi har heldigvis fått god hjelp på veien, og tilpasninger til å gjøre denne eneboligen mer vår egen.

 

– Vi har slått ut ett soverom, fått større stue oppe og større bad nede. Vi har dratt ut kjøkkenet og valgt innredning. Det samme gjelder badet; andre baderomsinnredninger og større fliser. Det har blitt mange forandringer – vi har fått det akkurat som vi ønsket!

Skal du kjøpe bolig? Her er Berit sine tips!

– Får du en slik mulighet, råder jeg deg sterkt til å hoppe på den! Vår erfaring er at boliger som dette blir fort utsolgt. Og det med god grunn! Her har fokuset ligget på beliggenhet, utsikt, bokvalitet og utførelse – alt en kan ønske seg!

– Engasjer deg derfor tidlig. Da får du selv velge hvordan du vil ha det innvending.

– Vi er storfornøyde, avslutter Berit.

Dette er Høgås Sør

Berit understreker at utbyggerne Tele Feltutvikling AS, Tuddal Byggetjeneste AS  og Flis og Murmester AS virkelig har lykkes med sitt fokus på:
– Beliggenhet og utsikt
– Bokvalitet og utførelse
– Trygg investering

 

Neste: Vrådalsgate – Utsikt og nært sentrum

Hold øynene åpne for flotte boliger i Vrådalsgate – Kommer i salg rundt Sankthans!