Høgås Sør: Det beste er utsikten og slippe vedlikehold

Utsikten, at du ser alle fjellene og Heddalsvatnet kan ta pusten fra deg. Jeg går mye turer og er veldig glad i nærheten til naturen her. Solforholdene sommerstid er prikken over i-en.

Jeg flyttet fra et hus som er 31 år gammelt. Å flytte inn i en helt ny enebolig var godt. Helt ny bolig krever mindre vedlikehold. Ungene har flyttet ut for lengst, så det var godt å flytte til noe mindre. Å få få ryddet opp i et stort hus gjorde godt. Enebolig ville jeg fortsatt ha, men det er mindre enn det store huset jeg hadde. I dette huset har jeg 3 soverom, så det er god nok plass når barn og barnebarn kommer på besøk.

Setter stor pris på valgmulighetene vi fikk

Design på huset er jeg veldig fornøyd med. Største fordelen med dette prosjektet synes jeg har vært fleksibiliteten jeg hadde til å påvirke den innvendige utformingen. Jeg har flyttet vegger og bygget ut 20 kvadratmeter. Jeg har selv bestemt farger, kjøkken, fliser, parkett -ja, det meste. Det at vi har fått så mange valgmuligheter har vært en stor styrke for dette prosjektet, at vi kunne slippe for mye standardløsninger. Jeg valgte livsløpsstandard med alt på en flate. Igjen, det er godt å kunne velge selv.

 

Proffe folk og prosjekt

Flisarbeidet er veldig bra utført! Her er det ingenting å sette fingeren på. Olaf fra Tuddal Byggtjeneste har fulgt meg opp veldig bra. Tele Feltutvikling, med samarbeidspartnere, har virkelig lykkes med sin filosofi for prosjektet:
– beliggenhet og utsikt
– bokvalitet og utførelse
– trygg investering
Dette synes jeg stemmer godt. Slik opplever jeg at det har blitt her oppe. De har lagt godt til rette med veier og belysning. Vi har fått gode og romslige tomter.

Mer fritid

På fritiden liker jeg å går turer i skogen, trene, ut å reise og bruke tid på hytta i Rauland. Den bygget vi i 2013. En hytte krever også sitt vedlikehold, derfor er det bra å slippe vedlikehold på huset.

 

Hilsen en fornøyd beboer i Høgås Sør, Sissel Rønningsland

Dette er Høgås Sør

Beboerne understreker at utbyggerne Tele Feltutvikling AS, Tuddal Byggetjeneste AS  og Flis og Murmester AS virkelig har lykkes med sitt fokus på:
– Beliggenhet og utsikt
– Bokvalitet og utførelse
– Trygg investering

 

Vrådalsgate

Rundt Sankthans kommer Vrådalsgate for salg. Følg med!