«Funkis» anno 2017 med konkurransedyktige priser

Småhus Høgås SørSak hentet fra Telen+

– Det er gøy å skape noe som ikke er skapt lokalt før, sier Thor H. Jacobsen i Tele Feltutvikling. Han og kompanjong Borgar Løberg er innstilt på å komme i gang med prosjektet i Høgås Sør i løpet av 2017.

Moderne

– Dette handler om mennesker som ønsker å bo moderne, luftig og på et tilpasset areal, sier Borgar Løberg. Boligene blir på fra 106 til 122 kvadratmeter og det vil være valgfritt om det skal være to eller tre soverom.

funkis_oversikt2Nye uttrykk

Det har vært gøy opp gjennom årene å skape nye arkitektoniske uttrykk, og det har Jon Grøstad virkelig fått til i dette prosjektet. Han er flink med streken og har kreative løsninger, roser Borgar Løberg. Boligene vil bli organisert som borettslag med Notodden boligbyggelag som administrator. Tele Feltutvikling har tidligere skapt nye uttrykk i Kåsa Terrasse og med særegne rekkehus.
Boligene vil ligge vendt mot Blefjell og Gaustatoppen med kort avstand til skole, barnehage og idrettsanlegget til Høgås Vel.

funkis_utsikt3Viktig tidspunkt

– Det er stille i byggebransjen og vi ønsker å bidra til mer aktivitet. Når solgt fem boliger, går vi i gang med prosjektet så snart som mulig forutsatt at det kommunale reguleringsarbeidet kan skje raskt, sier Jacobsen.