Tele Felt på banen

Tele Feltutvikling har inngått samarbeidsavtale med Hannoverproffen og landslagsspiller i håndball, Notodd-entusiasten Joakim Hykkerud. Selskapet har ved flere anledninger uttrykket ønske om et sterkere fokus på å markedsføre Notodden som et godt sted å bo, vokse opp og etablere seg. Joakim har skrevet avtale med Tele Feltutvikling om opsjon på to tomter i Høgås sør. Han vil nemlig tilbake til Notodden og etablere seg i et boligområde der fokus på oppvekst og trygghet er overordnet. Høgås sør er et slikt boligområde.

Tele Feltutvikling har ved flere anledninger gitt uttrykk om et langt sterkere fokus på større tilflytting og planer for økt befolkningsutvikling. Uttalelser har på mange måter blitt oppfattet som kritikk i lokalsamfunnet, det har faktisk ikke med kritikk å gjøre, det har med et oppriktig ønske om tilflytting og utvikling å gjøre. Derfor har vi også skrevet en avtale med Joakim om å representere, Notodden og Tele Feltutvikling overfor sitt omfattende sosiale og positive nettverk. Det synliggjør også Tele Feltutvikling sitt ansvar med tanke på å tilrettelegge for utvikling og markedsføring av Notodden.

Joakim Hykkerud er nå i gang med en ny sesong for toppklubben Hannover. Vi følger med og lykke til med ny sesong i verdens sterkeste håndballiga.